Soarele pare sa fi iesit iar pe strada fostului cuplu princiar Meghan Markle si Harry. Cei doi au anuntat chiar de Sf. Valentin, in Ziua Indragostitilor, ca asteapta un al doilea copil.

Iar de aici si pana la o veritabila nebunie nascuta in jurul copilului inca nenascut a fost doar un pas. Chiar daca sexul bebelusului este inca necunoscut, casele de pariuri au scos déjà la lumina pariuri pe viitorul prenume al copilului.

Potrivit companiei britanice de pariuri Ladbrokes, cele mai “norocoase” doua prenume ar putea fi Alfie, daca va fi vorba despre un băiat, si Alexandra, daca va fi fata. Elizabeth si Philip, adica numele de botez ale bunicilor lui Harry, sunt si ele printre posibilele favorite.

Pe de alta parte, fericita mamica va aparea iar in fata camerelor de televiziune. Megan, alaturi de sotul ei, vor fi prezenti pe 7 martie la postul de televiziune american CBS, pentru un interviu de 90 de minute, in direct, in care e de asteptat ca Meghan Markle, cel putin, sa vorbeasca pe larg despre experienta sa in cadrul familiei regale britanice.

Ducele si ducesa de Sussex, care practic traiesc din asemenea angajamente de cand s-au separat de familia regala britanica, au fost de acord sa se incredinteze, de data asta, celebrei Oprah Winfrey.

“Winfrey va vorbi cu Meghan, fosta ducesa de Sussex, intr-un interviu care va acoperi multe subiecte, de la venirea ei in familia regala, casatorie, maternitate, la organizatiile caritabile si pana la modul in care a trebuit sa-si gestioneze viata sub presiunea publica”, a anuntat déjà un purtator de cuvant al celor de la CBS. „Lor li se va alatura apoi printul Harry, cu care vor vorbi despre mutarea lor in Statele Unite si despre sperantele si visele lor pentru o familie in crestere”, a mai precizat aceeasi sursa.

Megan Markle si printul Harry formeaza oficial o familie din 19 mai 2018, ziua casatoriei lor fastuoase la Londra

Acesta va fi primul interviu televizat al ex-cuplului princiar de cand acesta si-a anuntat, in ianuarie 2020, decizia de a renunta definitiv la rolul lor mediatic in cadrul familiei regale britanice.

De atunci, Megan si Harry s-au stabilit in California si incearca sa-si asigure un viitor pe baza unor proiecte in sectorul divertismentului. Au semnat déjà un contract cu cei de la Netflix pentru a produce filme de serie.

Pe de alta parte, Meghan Markle si printul Harry sunt deja parintii unui baietel de nici doi ani, Archie, iar in vara trecuta cuplul a anuntat pierderea unei sarcini.

Spread the love
Share: