Pai era cam de multisor ca ni se tot promitea ceva nou de la Tarantino. Asa ca el s-a pus pe treaba si de anul trecut a adunat o distributie instelata ce ne va aduce pe marile ecrane “Once upon a time in Hollywood”.

Conform celor de la Hollywood Reporter lansarea noului film ar trebui sa aiba loc pe 26 iulie. Tarantino a regizat, a scris si a produs pelicula, asa ca ar trebui sa fie ceva de zile mari, mai ales ca a declarat ca a lucrat 5 ani la acest script. De altfel entuziasmul lui Quentin pentru “Once upon a time in Hollywood” este evident si cand afirma ca nu isi putea dori un duo mai puternic ca Leonardo DiCaprio si Brad Pitt. Ce-i drept si eu sunt curioasa sa ii vad pe cei doi impartindu-si ecranul…. si va spun sincer ca nu am un favorit intre cei doi, dar le admir stilul…. si ma bazez pe carisma fiecaruia pentru un moment de cinematografie adevarata.

Povestea ne va duce in Los Angeles-ul din anii 1960 si isi axeaza actiunea pe fosta vedeta tv de western-uri Cliff Booth (interpretata de Leonardo DiCaprio) si dublura lui pentru cascadorii Rick Dalton (Brad Pitt). Cei doi incearca sa isi regaseasca locul intr-o industrie cu totul schimbata.

Si daca numele lui DiCaprio si Pitt nu erau de ajuns sa stiti ca o vom revedea si pe Margot Robbie in rolul actritei Sharon Tate, actrita ce a fost usica in anul 1969 de membrii clanului Charles Manson.

Vom avea ocazia sa il revedem si pe deja mult regretatul Luke Perry, alaturi de care vor aparea si Damian Lewis, Dakota Fanning, Emilie Hirsch, Timothy Olyphant si Kurt Russell.

Va propun sa dati click pe link-ul urmator pentru a
a vedea primele imagini din noua creatie a lui Tarantino

https://www.youtube.com/watch?v=Scf8nIJCvs4&t=20s

Saptamana aceasta asadar am avut parte de primul poster pentru “Once upon a time in Hollywood” si de primul trailer… si da…oooo ce bine arata trailerul…….. Tarantino style cap-coada.

Asa ca fiti siguri ca dupa lansarea filmului voi fi tot aici pentru a-l comenta.

Mai adaug doar ca posterul l-am impumutat exact de pe pagina de Instagram a lui DiCaprio, iar trailerul e link de youtube.

Pe curand….

Spread the love
Share: