Stanley Tucci, 60 de ani, indragitul actor american, spune ca durerea pricinuita de pierderea primei sale sotii continua sa-l bantuie, chiar si la 12 ani dupa consumarea tragicului eveniment. Kathryn, prima sa partenera de viata, a pierdut lupta cu cancerul de san in 2009, la doar 47 de ani.

Ulterior, Tucci si-a refacut viata alaturi de Felicity, sora unei alte vedete de la Hollywood,  Emily Blunt, in varsta de 38 de ani. Felicity este agent literar si si-a cunoscut sotul datorita “relatiilor” lui Emily. Cei doi s-au casatorit in 2012 si au déjà impreuna aproape nouă ani. Tucci spune ca-i este recunoscator pentru tot ce a primit din partea actualei jumatati. Cu toate acestea, recunoaste ca pierderea primei sale sotii din cauza cancerului devastator continua sa-l bantuie.

Stanley Tucci, alaturi de prima sa sotie, Kathryn

„Este inca greu pentru mine acest subiect chiar si dupa 11 sau 12 ani”, a declarat vedeta de film, nominalizata candva la “Oscar”, presei de peste ocean.

“Inca e greu. Si cred ca va fi intotdeauna greu. Incerc sa ma lupt cu asta, dar inca nu reusesc. Va spun asta constient ca Kate nu si-ar fi dorit asta, niciodata. Ea nu era asa. Iti spui ca nu a fost vina ta, dar te trezesti ca dai vina tot pe tine pentru una sau alta”, mai spune Tucci. Care adauga si faptul ca actuala sa sotie i-a tolerat acest lucru, fapt pentru care-i este profund indatorat.

„La inceput a fost foarte greu. Sa merg in vacanta cu Felicity nu a fost simplu, dupa cum a fost foarte greu sa admit ca trebuie sa merg mai nou prin lume alaturi cu Felicity . A fost o vreme cand ma simteam vinovat, ba chiar oribil pentru aproape pentru orice”, a mai precizat actorul american.

Stanley Tucci alaturi de actuala sa sotie, Felicity

Stanley Tucci are cinci copii, trei din casatoria cu Kathryn – pe gemenii Nicolo și Isabel, de 21 de ani, dar si pe Camilla, de 19 ani, si alti doi rezultati din casatoria cu Felicity Blunt, pe Matteo, de șase ani, si pe mezina Emilia, de doar doi anisori.

De remarcat si amanuntul conform caruia de dragul actualei sotii, Tucci a dat New York-ul, orasul sau natal, pe Londra, acolo unde si-a stabilit de ceva vreme noua resedinta.

Spread the love
Share: