„Extraction”, pelicula al carui erou principal este Chris Hemsworth, a devenit cel mai vizionat film original al Netflix din toate timpurile.

Actorul australian, remarcat in 2011, o data cu rolul lui Thor (din ceea ce avea sa devina seria Avengers), le-a multumit fanilor pentru sprijin, dupa ce a fost nominalizat de doua ori la „E! People’s Choice Awards” pentru rolul sau de mercenar din acest film, pe numele sau  de fictiune Tyler Rake.

Intr-un videoclip distribuit pe Instagram, actorul de 37 de ani a recunoscut ca ar fi fost „somer” daca nu ar fi existat „armata” sa de sustinatori din intreaga lume.

Chris a fost nominalizat la doua categorii, „Cel mai bun actor ”din 2020 și ”Cel mai bun interpret intr-un film de actiune” 2020.

Pelicula, in sine, a primit, de asemenea, nominalizari la categoriile „Cel mai bun film” al anului 2020 și „Cel mai bun film de actiune” din 2020.

„Eu si Extraction am primit o serie de nominalizari”, a spus Chris in mesajul său video. „Asadar, va multumesc foarte mult pentru sprijinul acordat acestui film. Trebuie sa spun ca People’s Choice Awards sunt cele mai speciale premii pentru mine personal, intrucat sunt acordate in baza votului fanilor, a votului oamenilor. Intr-un fel, este vocea ta. Am fi fost cu totii someri fara tine – asa ca multumesc, multumesc, multumesc!”, a sunat mesajul sau catre fani.

Festivitatea de premiere va avea loc la 15 noiembrie si va fi transmisa live din California.

Pana atunci este deja sigur ca „Extraction” este cel mai vizionat film original al Netflix din toate timpurile. El a depasit thrillerul post-apocaliptic cu Sandra Bullock, din 2018, „Bird Box”.

In prima luna de la lansare, „Extraction” a fost vizionat  pe popularul serviciu de streaming de 99 de milioane de conturi Netflix.

Actorul australian vorbind despre copilaria sa
Spread the love
Share: