Am lipsit ceva…., dar am lansat o carte pe piata din Romania…. Asadar am deosebita placere de a va anunta aparitia in limba romana a lucrarii “Detalii Intime: Cum sa Alegi, sa Porti si sa Iubesti lenjeria intima” scrisa de Cora Harrington.

Pentru mine acest proiect a inceput acum un an si a fost realizat cu acceptul si sprijinul financiar al Anita Dr Helbig GmbH.

Autoarea cartii, Cora Harrington, este o domnisoara cu experienta in domeniul lenjeriei iar site-ul ei – The Lingerie Addict – este in mediul virtual de mai bine de 10 ani fiind practic cea mai importanta sursa de recenzii despre produse, lansari, indrumari si editoriale incantatoare de moda pe care le conceptualizeaza, le regizeaza si adesea chiar este model pentru aceste colectii, promoveaza si demistifica foarte multe concepte legate de lenjeria intima dedicata in special celor cu marimi mari.

Aceasta carte este atat un ghid practic de referinta, cat si un istoric detaliat al sutienelor, corsetariei si al imbracamintei de salon – categoriile principale din zona sa ii zicem intima.

In paginile ei ne este dezvaluita si o parte din istoria lenjeriei, deoarece este adevarat ca lenjeria ca aspect al modei este adesea neglijata si uitata. Vorbim mult despre istoria rujului rosu sau a diverselor epoci in ceea ce priveste rochia si designul ei, dar lenjeriei nu ii acordam cu adevarat acelasi fel de atentie.

 Asadar, am decis ca Anita Dr Helbig este compania de lenjerie perfecta pentru a face pereche cu aceasta carte si pentru a o prezenta in magazinele de carte si in magazinele de lenjerie pentru a incanta doamnele carora ne adresam cu produsele realizate de producatorul german.

Anita Dr. Helbig este de altfel prima companie de lenjerie din lume ce si-a asociat numele direct cu aceasta lucrare.

Pentru prima data lenjeria intima va fi expusa in librarii, iar cartile vor aparea in magazinele de lenjerie intima.

Colectiile Anita Dr. Helbig vor aparea in vitrinele librariilor in timp ce clientele magazinelor de lenjerie intima vor primi cate o carte ce vorbeste despre aceste produse.

Si cum se apropie Craciunul, aceasta carte poate fi o idee reusita de cadou pentru orice doamna sau domnisoara.

“Detalii intime – cum sa alegi, sa porti si sa iubesti lenjeria intima” este deja la vanzare pe rafturile librariei St. O. Iosif din Brasov, dar si pe www.libris.ro.

Si da…. la final de material… trebuie sa va spun ca sunt tare mandra de realizarea noastra si sper sa va bucure si pe voi cand veti rasfoi paginile cartii.

Pe curand…

Spread the love
Share: