David Beckham a reusit zilele trecute sa-si scandalizeze o parte a fanilor sai, foarte numeroasi si activi pe retelele sociale, dupa ce si-a sarutat fiica pe buze.

Legenda a fotbalului mondial, in varsta de 45 de ani, Beckham e considerat un familist convins, avand nu mai putin de patru copii. Brooklyn, 21 ani, Romeo, 18 ani, Cruz, 15 ani, şi Harper, 9 ani. El s-a fotografiat cu mezina familiei, Harper, sarutandu-se inocent, cel mai probabil in sera casei.

Totul a izbucnit dupa ce sotia lui Beckham, Victoria, fosta componenta a trupei „Spice Girl”, 46 de ani, a incarcat fotografia, pe care probabil tot ea a si facut-o, pe contul ei de Instagram.

Din acea clipa, fanii cuplului al caror mariaj rezista de mai bine de 20 de ani, s-au impartit in doua tabere. Fiecare tabara dezbate aprins daca un asemenea sarut paternal este sau nu potrivit.

Unul dintre fani a scris urmatoarele lucruri pe retelele de socializare: „Adorati-va familia, dar nu am inteles niciodata saruturile parintilor pe buze. Inca cea mai buna familie…!”.

Stabilit de cativa ani buni in Statele Unite, unde a devenit si proprietarul echipei de fotbal Inter Miami, fosta vedeta a celor de la Manchester United, Real Madrid, AC Milan si PSG duce o viata lipsita de grijile financiare. El este mai mereu in lumina reflectoarelor, dar si in atentia multor companii de publicitate cu impact mondial.

Averea lui David Beckham a depasit deja pragul unui miliard de dolari americani.  

Scurta istorie a vietii personale a lui David Beckham, star mondial
Spread the love
Share: