Kate Winslet, detinatoarea unui „Oscar” pentru interpretarea din pelicula „Cititorul” din 2009,  sustine ca regreta colaborarea sa mai veche cu Woody Allen si Roman Polanski, regizori intrati pe „celebra lista a rusinii”!

Kate Winslet si Leonardo diCaprio, un cuplu intrat deja in istoria cinematografiei mondiale
10 minute despre cariera actritei britanice, devenita azi un star mondial

Actrita britanica, in varsta de 45 de ani, a discutat foarte recent cu cei de la „Vanity Fair” despre prolifica sa cariera. Ea a vorbit si despre cum a decurs relatia sa profesionala cu cei doi regizori controversati. Cel dintai un american de 84 de ani, celalalt un polonez de 87 de ani, ambii acuzati de agresiune sexuala, acuzatii ulterior dovedite.

Winslet a vorbit deschis despre toate acestea

Ea a lasat la un moment dat sa-i scape si o intrebare pur retorica: „Ce naiba vroiam sa demonstrez lucrand cu Woody Allen si Roman Polanski?”, fara a oferi insa un raspuns concret.

„Azi este incredibil pentru mine cum s-a schimbat tot ce e legat de acei barbati, considerati respectabili de toata lumea, in special in industria cinematografica. E jalnic! Dar trebuie sa-mi asum responsabilitatea pentru faptul ca am lucrat cu amandoi. Nu pot intoarce timpul! Ma lupt cu aceste regrete, dar ce ne-ar mai ramane daca nu am fi capabili sa fim pur si simplu sinceri cu privire la toate faptele noastre?”, a mai spus Kate Winslet.

Actrita a lucrat cu Woody Allen la filmul acestuia din 2017 „Wonder Wheel”. Alaturi de Christoph Waltz, Jodie Foster si John C. Reilly a intrat in distributia peliculei „Carnage”, a lui Polanski, din 2011.

Roman Polanski a fugit din Statele Unite in 1978

Regizorul nu a mai revenit niciodata in State, dupa ce a fost acuzat de viol asupra unei minore de 13 ani.

Peste timp, mai multe alte femei l-au acuzat in ultimii ani de hartuiri sexuale, pe care le-a negat.

In ciuda tuturor acuzatiilor, Polanski a castigat un „Oscar” pentru regie, in 2003 pentru drama „Pianistul”, o poveste inspirata din ghetoul evreiesc al Varșoviei, în anii de sfârșit ai celui de-Al Doilea Razboi Mondial. El a primit si un premiu pentru cel mai bun regizor la „Cesar”-urile franceze, in februarie trecut, ceea ce a facut ca seria protestelor feminine la adresa sa sa se reia.

Pe de alta parte, acuzatiile la adresa lui Woody Allen, aparute in 1992, pe atunci in varsta de 57 de ani, cum ca ar fi avut o aventura cu fiica adoptiva a partenerei sale de viata, Mia-Farrow, s-au adeverit.

Dupa izbucnirea scandalului, Farrow si Allen au avut o despartire amara, prilej cu care au iesit in prim plan multe lucruri triste din viata celor doi.

In alta ordine de idei, Kate Winslet a mai spus ca a venit poate timpul ca banii folositi in organizarea a diverse festivitati cinematografice sa fie investiti in alte lucruri, cum ar fi, spre exemplu, in construirea de noi sali de clasa.

Spread the love
Share: