Vedeta britanica de televiziune, Piers Morgan, 55 de ani, a scapat pana acum de amenintarea COVID-19, dar a sfarsit in bratele unei ruperi de tendon.

El  a dezvaluit recent ca a ajuns in carje, dupa ce a atentat la sanatatea propriului tendon de la piciorul drept. Acest lucru s-a petrecut chiar in a doua zi a unei vacante de sase saptamani. Zilele de concediu si le petrece impreuna cu familia la Saint Tropez, in Franta.

Piers Morgan, la locul sau matinal de munca, de fiecare zi

Prezentatorul emisiunii „Good Morning Britain”, este insotit de cei trei fii ai sai, Spencer, 26 de ani, Stanley, 22 de ani si Albert, de 19 ani. Dar mai nou are si o noua companie, o carja!

El a facut public incidentul pe pagina sa de Instagram. Sub fotografia de familie a scris sec „Peg-leg (un fel de picior de lemn, de cuier). (Nimic de genul sa va rupeti tendonul in a doua zi a unei vacante de 6 saptamani) #StTropez.

Piers nu a lasat sa transpire prea multe amanunte despre incidentul sau. Fotografia ne arata totusi ca se afla intr-o stare de spirit buna. Sau, cel putin, mascheaza foarte bine acest lucru!

Piers Morgan si mandretile sale de baieti, manca-i-ar tata!
Spread the love
Share: