Meryl Streep, Laura Dern, Saoirse Ronan, Emma Watson si Timothee Chalamet… Ce au in comun acesti actori de super top? Pai ii vom vedea anul acesta pe toti intr-un film cu pretentii la Oscar. Cel putin asa promite trailerul pentru noua pelicula regizata de Greta Gerwig, Little Women.

Scenariul este o adaptare a romanului cu acelasi nume scris de Louisa May Alcott in 1868.

Ok.. veti spune… inca o ecranizare a aceluiasi roman…. E adevarat ca de-a lungul vremurilor aceasta lucrare a beneficiat de mai multe aparitii in cinematografe sau televiziune. Prima dintre ele, poate nu stiati, din anii 1900, a fost un film mut.

Adolescenta micutelor doamne a fost urmarita practic de orice generatie. A fost prezentata in variante in 1933, 1949, 1978 si cel mai recent in 1994 atunci cand din distributie au facut parte Susan Sarandon, Kirsten Dunst, Claire Danes si Wynona Ryder.

De aceasta data ecranizarea Gretei Gerwig poate fi vazuta ca un moment aniversar pentru ca romanul a sarbatorit de curand 150 de ani de la publicare.

De mentionat ar mai fi ca Saoirse Ronan si Timothee Chalamet vor aparea impreuna pentru a doua oara intr-un film regizat de Greta Gerwig, dupa pelicula Lady Bird lansata in 2017.

Si ca sa ma bucure si mai tare revederea cu surorile Amy, Jo, Beth si Meg, va mai spun ca Little Women va avea premiera exact in ziua de Craciun a anului acesta.

Va fi cu adevarat un film potrivit pentru perioada Sarbatorilor.

De abia astept…. stiu… ca de obicei… promit cronica lui.

Pe curand.

Spread the love
Share: