Actrita Maia Morgenstern va face parte din distributia peliculei „Invierea”, continuarea filmului de mare impact la public „Patimile lui Cristos”, regizat de Mel Gibson. Cel mai probabil, lansarea peliculei va avea loc in prima parte a anului viitor.

Se raspunde astfel zvonurilor ce dadeau ca sigura continuarea peliculei din 2004, una care a avut parte de aprecieri, dar si de critici, si care a reusit sa atinga o reteta financiara de peste 600 de milioane de dolari, ceea ce nu e putin lucru pentru o creatie cinematografica iesita din tiparele comune.

Romanca Maia Morgenstern, laudata pentru interpretarea rolului Maicii Domnului in cel mai controversat, dar si mai puternic film turnat vreodata despre viata si moartea intemeietorului crestinismului, spune ca a revenit cu drag pe platourile de filmare. Desi nu i-a fost usor sa se impace cu acest rol.

Acum mai bine de 15 ani, echipa condusa de Mel Gibson a primit o serie de critici pentru ca au ales o evreica sa joace rolul mamei lui Isus Cristos, iar actrita noastra nu a fost foarte incantata de aceste atacuri. A trebuit sa treaca ceva timp pentru a se obisnui cu ele.

Pe de alta parte, cei mai multi dintre noi uitam ca Isus Cristos a fost evreu, reprezentant al poporului ales de Dumnezeu, conform Sfintelor Scripturi. Ca atare, si mama, si tatal sau, Maria si Iosif, erau tot evrei.

Scena celor mai cumplite patimi suferite de Isus Cristos inainte de a fi crucificat
Spread the love
Share: