Emilia Clarke se intalneste mai nou cu Tom Turner. Acesta este fostul iubit al colegei de platou, Rebecca Ferguson.

Favoritei din „Urzeala Tronurilor”, in varsta de 33 de ani, se spune ca i-ar fi cazut cu tronc regizorul secund Tom Turner. Acest ar fi colaborat cu Rebecca Ferguson, 36 de ani, intr-una din peliculele turnate sub brandul „Misiune imposibila”, mai exact acum cinci ani.  

Conform tabloidelor britanice, totul intre Emilia si Tom ar fi inceput de la o banala plimbare a catelului celei dintai. Iar Tom a trecut repede de la simpatia fata de patruped la sentimente fata de stapana. Cu atat mai mult, speculeaza aceeasi presa britanica, cu cat Emilia, fata de nordica Rebecca, e si mai tanara, si mai pasionala.

Cei doi nu au dorit sa comenteze legatura stabilita intre ei, ceea ce va permite presei sa abordeze si pe viitor noi „scenarii de lucru”.

Tom Turner a lucrat la o serie de producții mari de la Hollywood, precum „Rogue One: A Star Wars Story” si „Ingerii lui Charlie”.

Pe de alta parte, si Emilia era „singura pe lume”, dupa despartirea de anul trecut de fostul ei iubit, Charlie McDowall, dupa aproximativ un an de tatonari.

Emilia Clarke, asa cum a intrat pentru totdeauna in memoria colectiva
Sau in varianta mult mai fierbinte…

In aceasta primavara, in timpul pandemiei de coronavirus, Emilia Clarke a preferat sa se autoizoleze in Marea Britanie. Fanii ar fi trebuit s-o vada pe scenele londoneze in piesa „Pescarusul”, in care a apucat totusi sa debuteze pe 11 martie.

Spread the love
Share: