Ceea ce trebuia sa se intample, in cele din urma s-a produs: fostul cuplu regal, Megan si Harry, va colabora cu reteaua Netflix. Potrivit presei anglo-saxone, anuntul era asteptat de ceva vreme. Cei doi se mutasera in sudul Californiei in cautarea unui nou inceput si nu a fost niciodata un mister despre cum ar putea s-o faca.

La urma urmei, exista doar cateva modalitati prin care vedetele internationale pot castiga o suma frumusica de bani in aceasta zona cu clima insorita si innebunita dupa lumea spectacolului. Asadar fostul duce si ex-ducesa de Sussex, in fond o fosta actrita, aveau de ce sa dea ocoale mai mereu Hollywoodului.

Iar miercuri, 2 septembrie, oferta a gasit drumul si spre fostul cuplu regal. S-a anuntat semnarea unui important acord cu gigantul american de programe video online, Netflix.

Presa de peste Ocean sustine ca acordul este similar cu cel semnat de Netflix in urma cu doi ani cu un alt cuplu celebru al planetei, Barack si Michelle Obama.

Cei de la Netflix s-au si declarat „incredibil de mandri ca fostul cuplul regal a ales sa faca din Netflix casa lor”, aproape cuvant cu cuvant din ceea ce s-a spus si despre familia Obama in 2018.

De altfel, Barack Obama negase cu putin timp inainte ca le-ar fi oferit sfaturi pe aceasta tema prietenilor lor din regatul britanic. Dar nu e deloc improbabil ca fostul presedinte si fosta prima doamna de la Casa Alba sa le fi oferit cateva indicatii despre cum „sa-si monetizeze marca”, cu proiecte cu care sa-i atraga deopotriva si pe fani, si pe viitorii patroni.

Pe scurt, fostii membrii ai Casei regale britanice au infiintat o companie de productie, inca „nebotezata”, si au semnat un acord de mai multi ani cu Netflix. Acesta se refera la realizarea de documentare, lungmetraje, emisiuni TV cu scenariu si programe pentru copii. Adica un model al programelor pe care si fostul cuplu prezidential american acceptase candva sa le realizeze pentru a-si promova „proiectele personale”.

Cat despre bani, in absenta unor cifre oficiale, nu a ramas loc decat pentru speculatii.

Dar toata lumea vorbeste despre un contract anual de cel putin 300 de milioane de dolari americani, adica tot atat cat este trecut si in contul fostul cuplului prezidential mai sus amintit.

Harry si Megan Markle au ales de cateva luni bune sa faca o schimbare in viata lor
Dupa o nunta ca-n povesti a urmat repede un „divort” de Casa Regala, asa numitul „Megxit”
Spread the love
Share: