aplauze pentru alan arkin in metoda kominsky

Sandy Kominsky, eroul principal interpretat de Michael Douglas in serialul „Metoda Kominsky”, difuzat deja pe Netflix, va trebui sa-si gaseasca un nou agent. Alain Arkin paraseste serialul „Metoda Kominsky”

Stirea a captat atentia tuturor

Potrivit variety.com, Alan Arkin, cel care joaca rolul impresarului Norman Newlander, a decis sa paraseasca filmarile inainte de al treilea si ultimul sau sezon la Netflix.

Decizia lui Alain Arkin de a parasi serialul ar fi fost luata cu ceva timp in urma. Plecarea sa va fi subiect si in povestea ce va constitui miezul celui de-al treilea sezon.

Stirile despre „iesirea in decor” a lui Arkin vin la aproape trei luni dupa ce s-a decis continuarea serialului. In acel moment nu pareau sa existe probleme cu niciunul dintre actorii din distributie. De altfel, nici finalul celui de-al doilea sezon nu a lasat sa transpire vreun indiciu pe aceasta tema.

„Metoda Kominsky” a fost un proiect de suflet pentru mine si o experienta incredibila dupa ce am primit un raspuns atat de cald din partea publicului si a criticilor. Sunt incantat sa inchei povestea cu acest ultim capitol”, a declarat producatorul serialului Chuck Lorre la momentul anuntului unei ultime serii a serialului.

De remarcat ca prestatia celor doi protagonisti, Alain Arkin si Michael Douglas, dar si serialul in sine, au primit nominalizari la editia foarte recenta a Premiilor Emmy, fara a castiga insa vreunul dintre trofeele puse in joc.

Cu toate acestea, prestatia lor s-a bucurat de nominalizari la „Emmy” pentru fiecare dintre cele doua sezoane de pana acum, in timp ce Michael Douglas a ridicat chiar un „Glob de Aur” pentru maniera in care incarneaza in serial un batranar actor, devenit profesor de actorie, la finalul carierei si vietii sale.

Asadar, sa vedem cu ce vor veni nou peoducatorii acum ca
Alain Arkin paraseste serialul „Metoda Kominsky” .

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu au aflat inca despre „Metoda Kominsky”. Primele doua serii sunt deja pe Netflix
Michael Douglas si Alain Arkin, eroii serialului „Metoda Kominsky”
Spread the love
Share: