O noua generatie, o noua adaptare a unui roman celebru. Este vorba despre „Rebecca”, o carte scrisa in perioada interbelica de Daphne du Maurier, al carui subiect pare inca capabil sa fascineze lumea si la circa opt decenii dupa lansarea sa.

Si despre un „mariaj” de zile mari cu Netflix. Regizorul Ben Wheatley a decis sa-i coopteze in echipa sa actoriceasca pe Lily James, Armie Hammer si Kristin Scott Thomas.

Pe scurt, dupa o scurta poveste de iubire consumata in Monte Carlo alaturi de Maxim de Winter (Armie Hammer), un vaduv, dar chipes barbat, o tanara proaspat casatorita (interpretata de Lily James) ajunge la Manderley, locuinta impozanta a noului ei sot.

Naiva si total lipsita de experienta, incearca sa se adapteze noii sale vieti, dar descopera ca are un adversar de temut.

E vorba despre umbra primei sotii a lui Maxim, Rebecca, o femeie eleganta, a carei mostenire este mentinuta in viata de o sinistra menajera de la Manderley, madame Danvers (jucata in stilul ei unic de Kristin Scott Thomas).

Prezentarea oficiala a viitorului „Rebecca”, in viziunea asumata de Netflix
Lily James si Kristin Scott Thomas, doua actrite din doua generatii diferite, dar atat de talentate, amandoua

„Rebecca”, un film de circa doua ore, va intra in oferta celor de la Netflix incepand cu 21 octombrie 2020.

Spread the love
Share: