Povestea divortului dintre Johnny Depp si Amber Heard continua sa tina prima pagina a tabloidelor britanice. Ar putea fi o veritabila continuare la Piratii din Caraibe, cu sau fara sala de judecata!

La inceputul anului, chiar inainte ca nebunia asta cu pandemia de COVID-19 sa puna stapanire pe lumea intreaga, am aflat ca Depp a fost cel care `si-a furat-o` de la sotia sa. Asadar Amber Heard devenea din acuzatoare, acuzata pentru violenta domestica.

Mai nou insa, Depp a fost acuzat de violente la adresa catelului fostei sale sotii. Este vorba despre Pistol, un Heard’s Yorkshire Terrier.

Anumite surse sustin ca l-ar fi tinut intr-o anume zi pe fereastra unei masini in miscare, dandu-i palpitatii de nedescris. Palpitatii nu doar nu doar pentru bietul animal, care `a decis totusi sa nu depuna marturie`, dar si pentru stapana.

La randul sau, vedeta de la Hollywood a decis sa actioneze in judecata cotidianul `The Sun`. Motivul invocat esta ca l-ar fi etichetat drept un sot bataus. Depp a recunoscut ca a exagerat atunci cand le-a reprosat familiei fostei sotii despre cat de `minuscul` este bietul Pistol.

Pe rol mai e si o palma pe care totusi Johnny Depp ar fi scapat-o sotiei. Amber Heard ar fi ras de tatuajul sau de pe umarul drept. Acest tatuaj ar fi aparut in perioada romantica a relatiei lui Depp cu Winona Ryder.

Johnny Depp, nepotul unui indian get-beget, e un mare adept al tatuajelor, Vedeta are asemenea desene tatuate pe cel putin jumatate din trupul sau.

Noua faza a procesului de divort  va dura trei saptamani. Ne sunt promise o serie de grozavii si de dezvaluiri despre Depp si prietenii sai celebri. Dar si despre fostele sale sotii sau aventuri.

De la divortul lor, în 2016, Johnny Depp, in varsta de 57 de ani, și Amber Heard, in varsta de 34 de ani, sunt intr-un conflict continuu.

In noiembrie 2018, Heard declara pentru `The Washington Post` ca a fost victima violentelor conjugale, fara a-l mentiona pe Depp.

Insa actorul s-a simtit vizat si a dat-o in judecata pentru defaimare. El a cerut in instanta daune in valoare de 50 de milioane de dolari. El a afirmat ca s-a confruntat atat cu pierderi profesionale, cat si financiare.

Printre altele, Depp a fost concediat din acest motiv din rolul capitanului Jack Sparrow, personajul principal al seriei de filme `Piratii din Caraibe`.

Heard, la randul ei, a cerut anularea procesului si a depus noi dovezi impotriva actorului. Printre aceste dovezi se numara fotografii in care apare cu vanatai pe fata si rani pe brate. Sunt de asemenea, imagini cu mesaje ce descriu incidentele si fragmente din marturia sustinuta in timpul audierilor preliminare procesului de divort.

3milliondogs.com/Pistol, Johnny si Amber, candva un trio redutabil pentru multi dintre noi
dDespre pelicula Piratii din Caraibe s-a scris si se va mai scrie la superlativ
Spread the love
Share: