Ce nu face omul pentru a se proteja de noul tip de coronavirus. Poarta, la o adica, chiar si doua masti de protectie, puse una peste cealalta.

Acesta e cazul vedetei britanice, Rod Stewart, aflat intr-o binemeritata vacanta alaturi de familie, in Croatia. El a fost surprins si fotografiat cu doua masti sanitare, pe fondul actualei crize de sanatate.

Rod Stewart s-a aratat de-a dreptul incantat in clipa fotografierii sale in drum spre o cina romantica cu intreaga sa familie. El isi petrece vacanta in Split, Croatia. Alaturi de vedeta de 75 de ani s-a aflat si sotia sa, Penny Lancaster, 49 de ani.

Vedeta britanica a iesit in public purtand o masca alba sanitara, pentru protectia fetei. El a mai adaugat-o si pe a doua, ​​cu un imprimeu tip-leopard PPE.  

Cei doi fii ai cuplului, Alastair, 14 ani, si Aiden, noua ani, au fost, de asemenea, vazuti la cina familiei.

In Croatia, purtarea mastilor sanitare este obligatorie in spatiile publice inchise pe fondul cresterii cazurilor de imbolnaviri cu COVID-19.

Pe de alta parte, in Marea Britanie masura ar putea deveni obligatorie de saptamana viitoare, tot in cazul prezentei in spatiile publice sau private inchise.

Cat despre cei doi, Rod si Penny, tabloidele britanice speculeaza deja ca ar putea fi vorba despre o calatorie aniversara, desi intarziata, a cuplului. Acestia au marcat chiar luna trecuta 13 ani de casatorie.

Vedeta britanica are si la 75 de ani o mare priza la public, oriunde in lume/facebook.com
Pasionat de calatoriile cu iahtul, Rod Stewart are la activ si un slagar pe tema asta
Spread the love
Share: