Cristiano Ronaldo, 35 de ani, unul dintre cei mai mari fotbalisti ai planetei, a decis sa se mai laude inca o data cu avutul sau impresionant.

De data asta si-a surprins fanii cu o fotografie pe Instagram in care pare ca face plaja sprijinindu-se de un „Bugatti Chiron”. Acesta este personalizat cu initialele sale de acum celebre, CR7.

El a adaugat si un mesaj, sugestiv, de genul „Alege ce sa privesti”, intrucat in imagine sunt trei „vedete”, el si doua dintre masinile sale de lux.

In partea de jos a imaginii se poate vedea un si „Mercedes-Benz, clasa S”.

CR7, printre cei 500 de privilegiati

Cristiano este unul dintre cei cinci sute de privilegiati din intreaga lume care are in propriul garaj un „Chiron”. Aceasta este o masina capabila sa atinga suta de kilometri in mai putin de 2,5 secunde.

Toate acestea datorita unei puteri incredibile dezvoltata de motor. Acesta este dotat cu 1.500 de cai putere si un cuplu de 1.600 Nm, ce dezvolta intre 2.000 si 6.000 de rotatii pe minut.

„Chiron”, succesor al la fel de celebrului „Bugatti Veyron”,  este capabil sa accelereze de la 0 la 200 kilometri la ora in circa sase secunde, iar de la 0 la 300 km/h in circa 13 secunde.

Este o masina de lux, al carui pret nu e la indemana tuturor:  peste 3,5 milioane de euro. Iar ca sa va faceti o alta idee, un „Chiron” la mana a doua se vinde la 2,4 – 2,5 milioane de euro, net.

Cristiano Ronaldo si „cuceririle” sale pe patru roti/Instagram
Urmareste aici cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo

Dar, si chiar daca ai avea banii, printr-o minune, tot nu ai putea intra in posesia ei. Regula impusa de constructor e atipica: numai un superstar poate conduce un superbrand!

Spread the love
Share: