Semi maratoanele sau maratoanele sunt deja competitii foarte populare in intreaga Europa si nu aveau cum sa nu prinda si la noi. Daca te pregatesti sa participi la o astfel de cursa atunci va trebui sa acorzi o atentie deosebita planurilor de antrenament, dar si tricoului pe care il folosesti si incaltamintei utilizate.

Sutienul sport Momentum este potrivit pentru orice fel de antrenament solicitant

Toate acestea sunt masuri importante pentru a te asigura ca te simti confortabil si esti corect sustinut de-a lungul unui eveniment provocator si de foarte multe ori extenuant.

Fiecare eveniment de acest fel are un site unde puteti gasi tot felul de sfaturi si indicatii pentru a ajunge la startul lui in forma maxima. De asemenea, fiecare dintre noi poate alege sa se pregateasca de unul singur, cu un antrenor personal sau alaturi de un prieten.
Daca esti din categoria doamnelor si domnisoarelor este absolut obligatoriu sa te asiguri ca din echipamentul tau face parte si un sutien sport foarte bun, in marimea corecta. Acest accesoriu vestimentar ar trebui sa fie folosit atat in timpul pregatirii cursei, cat si pe durata acesteia.

Air Control de la Anita Active este practic cel mai usor sutien sport din lume, doar 51 de grame
Momentum de la Anita Active potrivit pentru orice sport extrem practicat chiar si de noi, doamnele

Fara un sutien sport adecvat, datorita miscarii sanilor in timpul alergarii, se risca o deterioare ireversibila a delicatului tesut mamar. Acest lucru este valabil oricum pentru orice alte activitati sportive.


Din propria experienta va pot spune ca Anita Active are o serie intreaga de sutiene sport ce sunt utile in timpul practicarii exercitiilor de mare impact incluzand aici bineinteles si alergarea.

Extreme Control, Momentum, DynamiXstar, Air Control sau Air Control Delta Pad sunt  denumiri de sutiene sport Anita, excelente pentru oricine se antreneaza pentru o cursa mai lunga.  Ele asigura o sustinere incredibila, potrivirea pe marimi este exacta, cupele nu au niciun fel de cusaturi in interior, captuseala acestora este moale, bretelele reglabile sunt extrem de comode, iar materialele din care sunt realizate sutienele sport ajuta inclusiv la indepartarea transpiratiei de pe corp. Ca sa nu mai vorbesc de utilitatea lor in a preveni senzatia de durere in zona mamelonului – disconfort foarte cunoscut in randul alergatoarelor daca ceea ce imbracam nu este de calitate si se freaca in permanenta de corpul nostru.

DynamiXstar ales ca cel mai bun sutien sport din lume in foarte multe tari din aceasta lume
Extreme Control sutien sport de baza in gama Anita Active
Yoga cu sutienul sport Air Control Delta Pad si colantii de compresie si masaj Anita Active

Modelele de sutiene sport realizate de Anita sunt foarte usor de imbracat, iar sistemul de inchidere la spate este unul simplu, dar foarte rezistent similar oricarui sutien obisnuit.

Toate sunt disponibile in culorile de baza, alb si negru, dar si intr-o varietate de alta nuante dictate de stilul modei ce se schimba in fiecare anotimp.

Indiferent daca inca va straduiti sa atingeti primii 5 kilometri de alergare sau daca va pregatiti pentru semi maraton sau chiar un maraton intreg sau pur si simplu alergati  pentru starea de bine pe care v-o da acest sport va garantez ca puteti gasi la Anita sutiene sport ce vor deveni parte de nelipsit din echipamentul dumnevoastra….

La mine asa a fost….

Pe curand…

Spread the love
Share: