Ed Sheeran a donat recent 200.000 de lire sterline scolii unde si-a intalnit marea iubire a vietii, pe Cherry Seaborn, actuala sa sotie.

Solistul, in varsta de 29 de ani, a cunoscut-o pe Cherry, in varsta de 28 de ani, la liceul „Thomas Mills” din Framlingham, Suffolk.

Apoi Cherry a plecat in Statele Unite, la Universitatea Duke din Durham, Carolina de Nord, unde a studiat biologia moleculara. Cei doi s-au reintalnit peste ani, cand Cherry absolvise deja facultatea.


Decizia lui Ed Sheeran de a face o asemenea donatie nu i-a luat chiar prin surprindere pe localnici. Și asta fiindca indragitul solist britanic a investit o groaza de bani , dar si de timp, pentru a-si impaduri propria proprietate din Suffolk. El a botezat-o, mai in gluma, mai in serios, „Sheeranville”.

Ed nu a stralucit niciodata la orele de muzica pe cand era elev. A preferat de data asta sa ofere o suma mult mai mica, care a venit insa ca o „manusa” scolii amintite.

Conducerea acesteia a anuntat ca din suma donata a cumparat echipamente pentru departamentele de muzica, arta si stiinta, precum si computere noi.

Averea lui Ed Sheeran este estimata la circa 200 de milioane de lire sterline. El a infiintat, de asemenea, Fundatia Framlingham Trust pentru a sprijini dezvoltarea regiunii natale, aflata in estul Marii Britanii.

Ed Sheeran, alaturi de jumatatea sa preferata, Cherry
„Perfect”, una dintre melodiile care l-au facut celebru in lume
Spread the love
Share: