Nicio misiune imposibila nu e cu adevarat imposibila pentru Tom Cruise. Actorul nu a ezitat sa revina la lucrul la blockbusterul ce i-a adus cea mai mare celebritate, exact in timpul pandemiei COVID-19.

De data asta, in „Misiune Imposibila 7”, partenera lui Tom Cruise e Hayley Atwell. O stim din „Capitanul America”. Cei doi turneaza de zor in Roma, chiar si la bordul unui Fiat 500 galben, masina de suflet a italienilor.

Presa romana a speculat faptul ca Tom Cruise, in varsta de 58 de ani, aparea intr-una dintrele scenele in orasul de pe Tibru intr-un costum gri din trei piese. In timp ce partenera sa, Hayley, cu exact 20 de ani mai tanara, parea extrem de eleganta in pantaloni  negri, mulati, si o camasa albastra-pal.

Filmarile pentru viitorul film de actiune au fost oprite in Italia la inceputul anului. In acel moment numarul cazurilor de coronavirus au explodat brusc in „Cizma”.

Ca atare, filmarile au deja intarzieri de circa sase luni dupa ce COVID-19 si-a facut de cap prin mai toata lumea. Vedeta Hollywoodului nu vrea sa auda de amanarea datei de lansare a peliculei, noiembrie 2021.

„Sunt ingroziti de alte eventualitatea altor intarzieri. Tom este hotarat sa nu propuna vreo amanare a premierei. Iar studioul crede ca va reusi sa-i pastreze pe toti, actori, scenografi, masinisti, cascadori, departe de actuala pandemie”, au declarat presei britanice si italiene surse apropiate echipei de filmare.

„Mission Impossible 7” ar urma sa fie lansat pe 19 noiembrie 2021. Asa suna cel mai recent pariu marca „Tom Cruise”!

Tom Cruise, testand mai nou motocicletele aflate in dotarea Politiei Romei
Scene din timpul celor mai recente filmari de la Roma (youtube.com)
Spread the love
Share: