Cantaretul Marilyn Manson, 52 de ani, e acuzat de hartuire si viol de catre mai multe femei. Una dintre acestea este actrita Evan Rachel Wood, 33 de ani, cunoscuta publicului din serialul de succes “Westworld”, difuzat pe HBO.

Manson se apara insa, neaga acuzatiile si vorbeste doar despre „relatii consensuale”.

„Relatiile mele intime au fost intotdeauna pe deplin consimtite, cu partenerii mei, in deplin acord”, a scris muzicianul american pe contul său de Instagram, in seara zilei de luni, 1 februarie. “Indiferent cum sau de ce altii astazi aleg sa denatureze trecutul, acesta este adevarul”, a tinut el sa precizeze.

Marilyn Manson, pe numele sau real Brian Hugh Warner, este suspectat de cativa ani ca ar fi  avut unul sau mai multe episoade controversate cu Evan Rachel Wood. In 2018, aceasta l-a denunțat in timpul unei audieri legata de o posibila tentativa de agresiune sexuala in fata Congresului, fara a-i dezvalui insa identitatea. Ea a spus atunci in fata congresmenilor ca a fost violata in mai multe randuri.

Ea spune ca a fost apoi supusa la „abuzuri oribile timp de ani intregi”. Actrita in cauza s-a aflat oficial intr-o relatie cu Marilyn Manson timp de cativa ani, inainte de logodna lor, din 2010, rupta cateva luni mai tarziu.

Specialistii cred ca daca va urma un proces va fi extrem de dificil pentru oricare dintre parti sa-si demonstreze sau sa-si apere punctul de vedere.

Spread the love
Share: