Eric Trump, fiul actualului principal locatar al Casei Albe, a fost mustrat recent pe retelele sociale de fiica regretatului comediant si actor Robin Williams. Eric Trump a folosit un videoclip al tatalui sau in incercarea de a-l ridiculiza pe Joe Biden. Acesta este principalul contracandidat al actualului presedinte american la viitoarele alegeri programate la 3 noiembrie.

Eric Frederick Trump, 36 de ani, este un om de afaceri american, filantrop si fosta vedeta de televiziune.

El este al doilea fiu al actualului presedinte american, rezultat din casatoria acestuia cu Ivana Trump. Impreuna cu fratele sau mai mare, Donald Trump jr, conduce afacerile tatalui lor, pe care acesta a fost obligat sa le abandoneze pe durata exercitarii mandatului de presedinte al Statelor Unite.

Pe 6 august, Eric a incarcat pe contul sau de twitter un videoclip de 36 de secunde dintr-o mai veche emisiune marca Robin Williams.

Aceasta data din 2009, iar Robin Williams il imita, in stilul sau absolut incofundabil, pe vicepresedintele american de atunci, nimeni altul decat acelasi Joe Biden.

Robin Williams (1951 – 2014) nu a facut niciodata un secret din arta sa de a taxa tendinta politicienilor de a se rasfata atunci cand vorbesc. Subtitrarea videoclipului pe care Eric Trump l-a repus in circulatie a sunat asa: „Robin Williams crud cu Joe Biden”, o evidenta incercare de a-l discredita pe contracandidatul democrat la functia suprema in stat.

La scurt timp dupa ce Trump junior a lansat videoclipul s-a trezit cu raspuns de la fiica lui Robin williams, Zelda, de 31 de ani. Aceasta l-a incurajat, nici mai mult, nici mai putin, decat sa caute cele spuse candva de tatal sau la adresa lui Donald Trump. Afirmatii de natura mult mai recente, chiar, decat cele la adresa lui Joe Biden.

„Ar trebui sa revezi si ce-a spus tata despre tatal tau. Eu am facut-o si am descoperit ca poate fi mult mai dur decat a fost cu celalalt”, i-a scris Zelda. Care a adaugat si o „amintire”, amabila si notabila in egala masura:  „morții nu pot vota, dar cei vii pot!”.

Inegalabilul Robin Williams nu ne va parasi prea curand, chiar daca nu mai este printre noi de sase ani

Un sfert de ceas alaturi de Robin Williams…ca-n vremurile sale, si ale noastre, de glorie
Spread the love
Share: