Cantareata irlandeza Sinead O’Connor le-a dezvaluit fanilor, cati or mai fi dintre ei, ca sufera de  „agorafobie paralizanta”. Aceasta boala o impiedica constant sa-si paraseasca casa pentru diverse activitati, cum ar fi de pilda cumpararea de alimente.

In varsta de 53 de ani, Sinead O’Connor foloseste in prezent doua conturi de Twitter, pentru a mai tine legatura cu lumea. Prin unul dintre ele isi mai gestionează afacerile profesionale. Pe un altul apare sub pseudonimul sau islamic Shuhanda Sadaqat, cel de pe care și-a anuntat si cea mai recenta problema.

Ulterior, a revenit tot pe Twittter pentru a anunța că a descoperit un serviciu de livrare acasa a mesei si ca i-a revenit starea de calm.

Problemele de sanatate mintala profunde ale lui Sinead au fost bine mediatizate de-a lungul anilor. In plus, fosta vedeta foloseste adesea retelele sociale ca un fel de studiu de sondare a propriilor probleme.

Cele mai recente mesaje ale sale au adus in prim plan dificultatile cu care se confruntă in izolarea auto-impusa. Ea locuieste intr-o zona indepartata si greu accesibila a Irlandei.

Cu ceva ani in urma, Sinead O’Connor nu a ezitat sa foloseasca cuvinte jignitoare la adresa Papei sau sa apara imbracata asemenea preotilor romano-catolici. In ciuda faptului ca mai toata lumea a pus reactiile sale pe seama starii sale de sanatate, a intervenit o izolare parca si mai accentuata intre ea si restul lumii.

Insa luna trecuta Sinead a aparut la o emisiune radio. Ea a dezvaluit in premiera decizia ei de a se pregati pentru a deveni asistent medical.

A vorbit si despre momentul ce a constituit un impuls in aceasta directie. Moartea unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai, petrecuta cu circa cinci ani in urma.

„Cand a aflat ca va muri, prietenul meu m-a întrebat intr-o noapte daca as dormi in pat cu el. I-am spus ca o voi face-o, dar in cele din urma, am fost prea inspaimantată si nu mi-am tinut promisiunea. Am simtit de atunci incoace ca nu ma voi mai lasa infranta de frica. Nu am dormit alaturi de el, in acelasi pat, pentru ca eram atat de speriata, si de moarte, și de moarte mea si de moartea lui”, a mai spus Sinead O’Connor.

Sinéad O’Connor, asa cum putini dintre noi am cunoscut-o
Melodia care i-a adus celebritatea, cu ani, multi la numar, in urma
Spread the love
Share: