Donald Trump sau Joe Biden? Aceasta-i intrebarea!

Dar ce ne facem daca ne resetam brusc memoria si alegerile si-l aducem in fata ochilor pe rapperul Kanye West, cel mai proaspat candidat la presedintia Statelor Unite ale Americii? Oftam, meditam, radem, plangem, nimic din toate astea…

In plus, am ales sa plusez si va anunt ca in varianta in care rapperul Kanye West va izbandi in marea disputa electorala il va avea drept vicepresedinte pe Jay-Z.

Sau pe Jade Simmons, sau pe Michelle Tidball, cum singur a marturisit pentru un post local de radio.

Daca e totusi sa tinem cont de ierarhia preferintelor lui Kanye West, atunci primul pe lista ramane Jay-Z, „candidatul sau preferat”.

Presa anglo-saxona vorbeste despre faptul ca cei doi nu si-au vorbit o lunga perioada. Acum insa acesta pare un amanunt nesemnificativ, cand tara te vrea!

Kanye West a precizat ca s-a inspirat in alegerea sa dupa ce a constientizat ca initialele numele lui Jay-Z (Sean Carter) sunt aceleasi cu cele ale statului Carolina de Sud, unde si-a desfasurat in weekendul trecut primul miting electoral.

Si unde a marturisit, printre altele, ca tatal sau nu l-a dorit. Acesta se pare ca i-a cerut imperativ maica-sii sa-l avorteze, de indata ce a aflat marea stire cum ca va fi tata…

Daca lasam deoparte amintirile din copilarie ale prezidentiabilului inedit, ramanem cu inca o incertitudine, nu e deloc clar modul in care rapperul american va reusi sa intre in cursa prezidentiala din diverse state americane. Presa a relatat ca pe cea din Carolina de Sud a ratat-o deja!

Viitorul „presedinte” si „prima doamna” a Statelor Unite, Kim Kardashian
„Urmandu-l pe Dumnezeu” sau unul din produsele marca Kanye West
Spread the love
Share: